Twijfelen Bedden Bij Ikea, Mijn Ervaring!

Een tijdje geleden besloot ik dat het toch tijd werd voor een nieuw bed, mijn oude bed ging immers al heel wat jaartjes mee. Omdat ik eigenlijk met al mijn spullen goede ervaringen heb bij de Ikea besloot ik voor mijn nieuwe bed hier ook heen te gaan.

Ik wist eigenlijk niet wat ik voor een bed moest kopen. Ik ben alleen, maar vind breed slapen wel fijn. Mijn slaapkamer is niet heel groot dus een tweepersoons bed is wel te groot. Ik legde mijn probleem aan een verkoper voor en die stelde mij eigenlijk meteen voor om een twijfelaar te kopen. Een twijfelaar is een bed die iets groter is dan een eenpersoons bed en kleiner dan een tweepersoonsbed. Het zit er een beetje tussenin. Een twijfelaar is dus -volgens de verkoper- ideaal als je breed in je eentje of knus met z’n tweetjes liggen wil en niet wilt dat het bed teveel ruimte inneemt van je slaapkamer.

Het bed zag er goed uit, dus ik besloot hem te kopen. De prijzen bij Ikea vallen altijd wel mee maar ik wilde er wel zeker van zijn dat ik waar voor mijn geld ging krijgen. En dat kreeg ik. Ik sliep al een tijdje redelijk slecht, maar dit bed heeft het echt veranderd. Ik viel de eerste nacht al vrijwel meteen in een diepe slaap. Ik werd ook niet zoals gewoonlijk ’s nachts wakker omdat ik moest plassen. Normaal had ik dit wel. Het kan ook zo zijn dat dit gewoon aan mij lag en niet aan het bed.

Ik kan iedereen een twijfelaar aanraden. Hij past perfect in een kleine slaapkamer. Ik heb het comfort van een tweepersoons bed, maar een twijfelaar past veel beter in mijn slaapkamer. Dus stop met twijfelen en koop gewoon een twijfelaar bed. Je krijgt er zeker geen spijt van. Ik merk dat mijn nachtrust veel is verbeterd met simpelweg een nieuw bed.